BEMUTATKOZÓ OLDAL A TELEPÜLÉSRŐL
Szeretné megismertetni a falu vagy város értékeit a honlap látogatóival? Esetleg megjelentetné a település történetét? Az önkormányzat hivatalos weboldalán bármilyen információt megjeleníthet ? bármit, amit fontosnak tart megmutatni magukból!
ÖNKORMÁNYZATI HÍREK
Egy jól dolgozó önkormányzat elismertségét és támogatottságát növeli, ha a helyiek megismerhetik munkáját, eredményeit, az őket érintő híreket. A település honlapján bárki percek alatt tájékozódhat, ráadásul a hírek különösebb képzettség nélkül, minimális számítógépes ismeretek birtokában gyorsan és egyszerűen feltölthetők a weboldalra.
ÖNKORMÁNYZATI DOKUMENTUMTÁR
A honlapon megjelentetheti az olyan, a lakókat érintő dokumentumokat, mint például a képviselőtestületi ülések jegyzőkönyve vagy a település költségvetése. Ezek könnyedén, néhány mozdulattal feltölthetők a weboldalra.
KÉPGALÉRIA
Minden település életében vannak olyan események, amelyek érdemesek a megörökítésre. A falunapon, búcsúban, kulturális rendezvényeken, és a lakókat összekovácsoló programokon készült fotókat mindenki szívesen böngészi. S persze ebben az esetben is igaz, hogy egy kép többet mond ezer szónál! Mutassa meg az emlékezetes történéseket, vagy akár a környék látnivalóit - képekben!
PROGRAMAJÁNLÓ
Falunap? Koncert? Sportesemény? Fesztivál? Az önkormányzati honlap sokat segíthet, hogy minél több emberhez eljusson a településen szervezett programok híre. Az internetes megjelenés látogatókat vonzhat, emellett pontos tájékoztatást nyújt az érdeklődőknek.
HÍRLEVÉL
Az online hírlevél a legolcsóbb, hatékony módja annak, hogy a település híreit eljuttassa az érdeklődőkhöz, legyen szó ott élőkről , visszajáró vendégekről, vagy elszármazott helyiekről. Egy kattintás, s üzenete eljut bárhová a világban!
VENDÉGKÖNYV
Vannak helyzetek, amikor mások véleménye igenis számít! Az önkormányzat joggal szeretné tudni, milyen benyomásokat szereztek, s milyen élményekkel távoztak az odalátogatók, aki pedig érdeklődik a település iránt, annak fontos iránytű lehet az online vendégkönyv.
HELYI LINKEK
Tegye elérhetővé egy helyen a településen működő vállalkozások, civil szervezetek weboldalát! Ezzel nemcsak a falu vagy város életét mutatja meg közvetve a honlap látogatóinak, de segítheti is a helyi vállalkozókat azzal, hogy elérést biztosít hozzájuk ? legyen szó egy vendégházról, vagy a helyi tánccsoportról.
ELÉRHETŐSÉGEK
Könnyítse meg az ügyintézést másoknak ? és persze az önkormányzatnak is! A pontos elérhetőségek mellett közzéteheti a hivatali fogadóórák időpontját is, s térképet is mellékelhet a könnyebb tájékozódás végett.
a települési weboldal presztízst ad a településnek segít megismertetni az önkormányzat munkáját, döntéseit az ott élőkkel új kommunikációs csatornát jelent a lakók és az érdeklődők felé megismerteti a település értékeit, látnivalóit, programjait a turistákkal és látogatókkal
egyedi megjelenésű kinézet teljes mértékben adminisztrálható menüpontok hírek, aktualítások megjelenítése korlátlan képfeltöltési lehetőség önkormányzati dokumentumok feltöltésének lehetősége funkcionalitás bővítésének lehetőségével
egyedi megjelenésű kinézet teljes mértékben adminisztrálható menüpontok hírek, programajánlók hozzákapcsolható naptár funkcióval időjárási információk megjelenítése webkamera élő képének megjelenítése korlátlan képfeltöltési lehetőség önkormányzati dokumentumok feltöltésének lehetősége hírlevél és vendégkönyv modul a szorosabb aktivitásért
bemutatkozó oldal a településről önkormányzati hírek önkormányzati dokumentumtár képgaléria programajánló hírlevél vendégkönyv helyi linkek elérhetőségek
árajánlatkérés
egyedi ajánlat készül minden önkormányzat számára
megrendelés
egyszerűen és gyorsan rendelheti meg weboldalát
megjelenítendő tartalom átküldése
tartalmi és formai elemek eljuttatása részünkre
weboldal elkészítése és aktiválása
rövid határidőn belül elkészül a weboldal
Minta Település - Önkormányzatokra szabva